Filmske scene na zagrebačkim ulicama: Počinio niz prometnih prekršaja, pokušao pobjeći, sletio s kolnika i ozlijedio tri policajca

Trojica zagrebačkih policajaca noćas su ozlijeđena tijekom policijskog postupanja nad prometnim prekršiteljem u Ford Focusu koprivničkih registarskih oznaka, piše Jutarnji.

Oko 2 sata iza ponoći policajci su na križanju Selske i Savske ceste u kršenju prometnih propisa uočili 35-godišnjaka u Fordu. Iako su ga svjetlosnim i zvučnim signalima pokušavali zaustaviti, vozač ih je nonšalantno ignorirao nastavivši pritom juriti po Savskoj cesti, a zatim dalje kroz naselja. Dok je bježao, u jednom se trenutku vratio na raskrižje Savske i Selske gdje su mu daljnji put prepriječili policajci službenim vozilom.

Kad je dotični vozač konačno stao svojim autom, iz policijskog vozila izašao je policajac te krenuo prema vozaču kako bi ga upoznao s njegovim prekršajima i uhitio ga, no tad je 35-godišnjak naglo ubacio u rikverc pa je policajac, ne bi li izbjegao nalet, prebacio se preko poklopca Forda. Nakon tog naleta na policajca, vozač je nastavio bježati prema Petruševcu gdje se zabio u prednji dio policijskog auta i potom nastavio dalje, kao da se njega i dalje ništa ne tiče, bježati preko Domovinskog mosta prema zračnoj luci.

Kod prvog rotora kod Zračne luke Franjo Tuđman 35-godišnjak je izgubio nadzor nad upravljačem te je sletio s kolnika, no ni tad nije želio stati. Trčeći se dao u bijeg, ali su ga zagrebački policajci ipak uspjeli sustići, uhititi te dovesti u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.

Trojici policijskih službenika liječnička je pomoć pružena u KBC Zagreb.


Je li bio pod utjecajem alkohola ili opijata i koji je točan razlog koji ga je natjerao da napravi totalni dar-mar i zaradi niz kaznenih prijava na vlastitu štetu i na štetu policijskih službenika, bit će poznato po dovršetku istraživanja koje je još uvijek u tijeku.

Komentari

loading...
-->