FILMSKA POTJERA POLICIJE ZA DILERIMA: Htjeli ubiti policajce da ih ne uhite, u Utrinama prava drama!

Facebook

Akciju je osobno predvodilo Ravnateljstvo policije.

”Stani! Izađi iz auta!”, zapovjedili su policajci muškarcu (62) dok su ga pokušavali privesti u srijedu u zagrebačkim Utrinama. Želio ih je pregaziti pa su mu pucali u gume, piše 24 sata.

Naime, njegovu Škodu policajci su okružili svojim automobilima i prepriječili su mu prolaz, a on se snažno opirao uhićenju te mu je u otimanju slomljen nos. Kod njega su pronašli oko 28 kilograma duhana i nešto kokaina. Od prije je poznat policiji po kaznenim djelima, a prije samo dva tjedna u neregistriranom autu s lažnim tablicama bježao je policiji kroz zagrebačku Dubravu i Sesvete kada je u autu vozio sedam kilograma sitno rezanog duhana bez markica, za što je platio kaznu. No policajci su otkrili i da je dio veće skupine dilera pa su pokrenuli opsežnu tajnu istragu.

Osim 62-godišnjaka, zbog droge su uhitili i njegova četiri suradnika od 47, 57, 50 i 30 godina te još dvije dilerice od 45 i 55 godina. Kad su željeli pregledati stan Varaždinca on si je pucao u glavu, ali se nalazi izvan životne opasnosti.

[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]Kod svih dilera zajedno pronašli su oko 0,8 kilograma kokaina, više od dva kilograma hašiša i dva kilograma marihuane. Uz sebe su imali nelegalni pištolj s 203 metka, plinski pištolj, teleskopsku palicu i pet digitalnih vaga. Inspektori su pronašli i 5300 eura te 7000 kuna u gotovini, za koje vjeruju da su od preprodaje droge.[/box]

Komentari