FACEBOOK PROFIL POTENCIJALNOG JOSIPINOG UBOJICE: Jedna fotografija otkriva nešto strašno?! (FOTO)

Facebook

Jeziva tajna Facebook profila.

”Ja sam je ubio. Ubio sam Josipu”,  bilo je sve što je 22-godišnji Hrvoje Knežević rekao majci svoje godinu dana mlađe djevojke Josipe Božić kada je u petak navečer nazvao na njezin mobitel. Josipina majka počela je jecati da zove hitnu i policiju, no Knežević je na to samo kratko odgovorio: “Kasno je sada za to.”, piše Slobodna Dalmacija.

Nakon toga sam je nazvao policiju, predstavio se i rekao da je “napravio pizdariju”. Odmah nakon tog poziva, malo prije 20 sati policija iz Obrovca došla je pred kuću u podvelebitskom mjestu Modrič gdje je mladi par živio zadnjih godinu dana. U stanu u prizemlju pronašli su tijelo 21-godišnje Josipe Božić s ozljedama koje upućuju na nasilnu smrt, a nakon što je proveden očevid u policiju je doveden i Hrvoje.

1379461_10200769725705066_2144127394_n

Njegovali vezu na daljinu

Naime, iako susjedi tvrde kako je mladi par djelovao skladno i zaljubljeno te da među njima nisu primijetili nikakve sukobe osim činjenica kako je Hrvoje bio ”povučeniji” za razliku od Josipe, ovo dvoje mladih do prije godinu dana njegovalo je vezu na daljinu. Hrvoje je inače iz Gračaca, a par je odnos do zajedničkog useljenja održavao uzajamnim posjetima, ako je suditi po njihovom Facebook profilu.

Međutim, među fotografijama naizgled idiličnog mladog para nalazi se jedna za koju ćete se složiti kako nimalo ne priliči skladnom i zdravom odnosu između dvoje mladih ljudi.

”eto sad ima i dokaz da zove plavi telefon :)’‘, jedan je od komentara na Facebooku, a nesretna Josipa je odgovorila: ”Hahah.. Ludo moja najdraza.. grin emoticon nemoze se to ovako objasnit.. xD”. Ispod slike nastala je prava rasprava o tome kako muškarac mora pokazati tko je gazda, a Josipa se s inim komentarima složila.

1001226_549430501785602_1401445291_n

”To nina kod nji nema ko je gazda,oni idu digovorom zato su i opstali ovoliko a da su tirali ko je gazda brzo bi razjebli a. Svaki muskarac kad voli zenu posustane tu da je gazda,on se zeni da ima zenu,ljubav a ne da nekom bude gazda ova slika je cisti dokaz ko se tuce taj se voli:)”. Josipa odgovara: ”To je to draga! Zivjela ti meni…”

Je li u njihovoj vezi bilo nasilja koje je kulminiralo stravičnim Josipinim ubojstvom ili je ova fotografija ništa drugo nego neslana šala, policija još intenzivno istražuje.


Komentari