‘EVO ĐOKE KRETENA’ Đakićev sin se potukao s curama na benzinskoj: ‘Ne obraćajte mi se, k**ve iz Dubaija’

Photo; Facebook

“Evo Đoke kretena”, bile su riječi koje su prouzrokovale sukob Tomislava Đakića i tri djevojke na benzinskoj postaji u Zagrebu. Dok se večer tek spuštala nad grad, na Ksaverskoj cesti padale su teške riječi, a potom se razjarena četvorka počela naguravati pa je u pomoć pozvana i policija.

Protiv 22-godišnjeg sina saborskog zastupnika HDZ-a Josipa Đakića te Karmen (31), Marije (22) i Lane (24) podnesen je optužni prijedlog, ali na koncu sve je palo u vodu. Razlog što je prijava odbačena doista je nevjerojatan, piše Danica.

Prema optužnom prijedlogu zagrebačke policije, Karmen je bila u društvu Lane, a u benzinsku su došli Đakić i Maria. Karmen ga je nazvala kretenom, što je uvrijedilo Đakića.

“Ne obraćajte mi se, kurve iz Dubaija. Lana, ti si kurva i ideš po Montrealu”, odbrusio je 22-godišnjak, inače student Visoke škole međunarodnih odnosa i diplomacije.

No, uvrede nisu bile dovoljne pa je počelo naguravanje i udaranje.

Lana je nasrnula na Mariu koju je udarila šakom u glavu, a Đakić je odgurnuo Lanu koja je pala na tlo te ju je potom Maria lupala rukama po tijelu. Kaotični prizori uznemirili su zaposlenika INA-ine postaje koji se bacio na razdvajanje gnjevne mladeži.

Na sudu je svatko imao svoju verziju nemilog okršaja.

Karmen je u svojoj obrani nijekala krivnju te rekla da je problem nastao zato što je Đakićeva djevojka Maria ljubomorna jer je on, njezin dečko, zaljubljen u Lanu.

Đakić je u pisanoj obrani pak upozorio kako su te noći na benzinskoj napadnuti on i njegova djevojka, što se može vidjeti i na nadzornim kamerama.

Svjedok meteža, radnik Bruno, rekao je kako su svi zapravo došli po alkohol, a u jednom trenutku nastao je rusvaj popraćen krikovima.

Nakon izvođenja svih dokaza i pregledavanja snimke nadzornih kamera, sud je pozvao policiju da ispravi optužni prijedlog, odnosno pravilno navede redoslijed optuženika jer to nije odgovaralo činjeničnom opisu.

Kako policija to nije učinila, već je odjednom dodala i “trećeokrivljenog Tomislava Šukića, što je novo ime i prezime u cijelom činjeničnom opisu”, sud nije imao izbora već odbaciti optužni prijedlog.

Inače, incident se dogodio 22. ožujka 2020. godine, a samo tri mjeseca kasnije, lani u lipnju, Tomislav Đakić je uhićen i kazneno prijavljen jer je pijan vrijeđao četvoricu policajaca ispred restorana Trnjanka u Zagrebu, piše Danica.


Komentari