ESKALIRALA LJUBOMORA Zbog borova ‘letjele’ šake! Pao u nesvijest, a mladići ga nastavili udarati rukama i nogama

Ilustracija

Zagrebačka policija objavila je detalje tučnjave oko borova na Medveščaku. Sve je eskaliralo zbog ljubomore.

Žena je dogovorila sa skupinom od četiri muškarca da napadnu 43-godišnjaka jer mu je prodaja borova išla bolje nego njoj.

“Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvije ženske osobe starosti 32 i 44 godine i trojicom muškaraca starosti 21, 21 i 22 godine zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Sudjelovanje u tučnjavi“ i dva kaznenog djela „ Teška tjelesna ozljeda“ od kojih je jedna u pokušaju.

Naime, sumnja se da je osumnjičena 32-godišnjakinja, 18. prosinca oko 20.40 sati na Medveščaku na raskrižju Martićeve i Heinzelove ulice dogovorila sa skupinom od četiri muškarca da napadnu 43-godišnjaka, potaknuta činjenicom da njemu ide bolje prodaja božićnih drvca. Zajedno su mu prišli te ga je 44-godišnjakinja počela udarati rukama po licu, u tom trenutku prilazi 29-godišnjak kako bi pokušao obraniti starijeg muškarca no tada je započela tučnjava u kojoj su sudjelovali i ostali osumnjičeni.

Osumnjičeni 21-godišnjak, u namjeri da teško ozlijedi oštećenog, udario ga je snažno šakom u predjelu glave, uslijed kojeg udarca je izgubio svijest, nakon čega su ga dvojica 21-godišnjaka nastavili udarati rukama i nogama po tijelu i glavi dok se on nalazio na tlu.

Budući je 29-godišnjak pokušavao pomoći u sprječavanju tučnjave, osumnjičeni su u namjeri da i njega teško ozlijede, počeli udarati također rukama i nogama u predjelu glave. Za vrijeme trajanja tučnjave, 22-godišnji osumnjičeni je, u namjeri da teško ozlijedi oštećene, gađao željeznim stalcima za borove”, izvijestila je policija.


Komentari