Dvojica presrela muškarca nasred ulice u Trnju: pretukli ga, poprskali suzavcem i opljačkali

FOTO: Ivan Klindić / Ilustracija

U ponedjeljak 20. kolovoza oko 7.15 sati na Trnju, u Odranskoj ulici, u hodniku zgrade, dvojica su nepoznatih počinitelja uporabom tjelesne snage i nadražujućeg spreja počinila razbojništvo nad 57-godišnjakom i otuđila novac. Oštećeni je lakše ozlijeđen, a materijalna šteta se cijeni većom. Za vrijeme događaja, iz zasad neutvrđenog razloga, s prozora stana skočio je 26-godišnjak i teško se ozlijedio. Prema neslužbenim informacijama, riječ je o sinu 57-godišnjaka kojeg su dvojica počinitelja opljačkala. Liječnička pomoć pružena mu je u Klinici za traumatologiju.

Provale i otuđenje automobila

Na području Uprave u posljednja 24 sata evidentirana su 22 kaznena djela: razbojništvo, sedam teških krađa provaljivanjem, 11 krađa i jedno ostalo kazneno djela. Otuđen je jedan osobni automobil.

Između 2. i 20. kolovoza, od 11 do 9 sati, na Maksimiru, Oboj, nepoznati je počinitelj provalio u stan i otuđio nakit, oštetivši 44-godišnjaka za više desetaka tisuća kuna.

Između 17. i 20. kolovoza, od 16 do 7 sati, u Novom Zagrebu, u Kanalskoj ulici, nepoznati je počinitelj provalio u poduzeće sa sjedištem u Zagrebu i otuđio aluminijske naplatke i gume, pričinivši štetu od nekoliko stotina tisuća kuna.

Između 17. i 20. kolovoza, od 10 do 10 sati, u Novom Zagrebu, u Balokovićevoj ulici, nepoznati je počinitelj otuđio osobni automobil marke Fiat Uno zagrebačkih registarskih oznaka, oštetivši 63-godišnjakinju za oko 10.000 kuna.


Komentari