Dvojac osumnjičen za više teških krađa nasred ulice

hr.wikipedia.org

Ukupna materijalna šteta iznosi oko 15.000 kuna.

Policijski službenici IV. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom 23-godišnjaka zbog osnova sumnje da su počinili tri kaznena djela teških krađa.

Sumnja se, da su se 19. svibnja ove godine oko 11 sati, dovezli osobnim automobilom marke Citroen Xsara Picasso zagrebačkih registracijskih oznaka u Gomboševu ulicu te nakon što su zamijetili 67-godišnjakinju, prvoosumnjičeni je izašao iz automobila i s vrata joj istrgnuo i otuđio nakit te se trčeći vratio u automobilnakon čega su se udaljili.

Također se sumnja da su se 23. svibnja ove godine oko 12.15 sati, osumnjičeni dovezli osobnim automobilom marke Citroen Xsara Picasso zagrebačkih registracijskih oznaka u ulicu Dubravka Dujšina gdje su uočili  59-godišnjakinju. Prvoosumnjičeni je izašao iz automobila i s vrata joj istrgnuo i otuđio nakit te se trčeći vratio u automobil nakon čega su se udaljili.

Zatim su oko 12.20 sati istim automobilom došli do ulice Vladimira Ruždjaka i na isti način 70-godišnjakinji otuđili nakit.

Ukupna materijalna šteta iznosi oko 15.000 kuna.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće policijski su službenici podnijeli nadležnom državnom odvjetništvu.


Komentari