U dvjema prometnim nesrećama teško ozlijeđeni motociklisti

Danas 17. lipnja oko 0.15 sati, 27-godišnjak je pod utjecajem alkohola (1,04 g/kg) upravljao osobnim automobilom marke Fiat Punto zagrebačkih registracijskih oznaka Sesvetskom ulicom u smjeru zapada.

Dolaskom do raskrižja s Vepričkom ulicom skretao je lijevo na kolnik Vepričke ulice, a da se pritom nije uvjerio da može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu te je tada na njegov prednji dio osobnog automobila naletio desnom bočnom stranom motocikl marke Kawasaki ZZR zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 42-godišnjak pod utjecajem alkohola (0,59 g/kg).

Motociklist se kretao kolnikom Sesvetske ulice u smjeru zapada te je pretjecao vozila ispred sebe. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen motociklist,a liječnička pomoć pružena mu je u KB Dubrava.

U posljednja 24 sata obavljen je očevid kod 29 prometnih nesreća. U šest prometnih nesreća tri osobe su teško ozlijeđene, a šest lakše. Kod 23 prometne nesreće nastala je samo materijalna šteta.

Prometna nesreća u Kerestinečkoj

Jučer 16. lipnja oko 7 sati, 29-godišnjak je upravljao teretnim automobilom marke Volkswagen Transporter zagrebačkih registracijskih oznaka kolnikom Kerestinečke ceste u smjeru jugozapada.

Prolaskom kućnog broja 20 i ulaskom u blagi desni zavoj, zbog neprilagođene brzine kretanja prešao je na suprotnu stranu kolnika gdje je prednjim lijevim dijelom vozila naletio na prednji dio motocikla marke Yamaha YZF-R6 zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 34-godišnjak, a koji se kretao u smjeru sjeveroistoka.

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen motociklist, a liječnička pomoć pružena mu je u KBC Sestre milosrdnice.

Od 7.30 do 12.10 sati promet je bio obustavljen od Rimskog trga do Kerestinečke ceste 27 te se odvijao obilaznim pravcima.

Komentari

Komentari