U dvjema prometnim nesrećama teško ozlijeđeni motociklist, vozač i maloljetni putnik

Jurica Galoic/PIXSELL / Ilustracija

U posljednja 24 sata obavljen je očevid kod 33 prometne nesreće. U šest prometnih nesreća tri osobe su teško ozlijeđene, a  šest lakše. Kod 27 prometnih nesreća nastala je samo materijalna šteta.

Tako je u četvrtak 14. lipnja u 12.20 sati, 31-godišnji državljanin Poljske je upravljao motociklom marke Yamaha Diversion poljskih nacionalnih oznaka, spojnim kolnikom kod benzinske postaje s autoceste A2 u smjeru jugoistoka. Dolaskom do stupa javne rasvjete koji se nalazi južno od benzinske postaje, prethodno nije zatvorio bočni nogar te je izgubio ravnotežu i pao na kolnik zajedno s putnicom na motociklu. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 31-godišnjak, a liječnička pomoć pružena mu je u KB Sveti Duh.

JIsti dan oko 19 sati, 18-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Opel Corsa zagrebačkih registarskih oznaka, kolnikom gradske ceste L-31170 u mjestu Drnek u smjeru jugoistoka. Dolaskom sjeverozapadno od kućnog broja 12, u lijevom zavoju izgubio je nadzor nad vozilom, skrenuo u odvodni kanal, prevrnuo se i udario u drvo. Teško ozlijeđenom vozaču i maloljetnom putniku iz vozila liječnička pomoć pružena je u KB Dubrava.


Komentari