DVA POŽARA U ISTOJ ULICI: U centru grada vatrena stihija progutala sve što joj se našlo na putu

Foto: Marko Prpic/PIXSELL/Ilustracija

U srijedu, 17. veljače oko 12.40 sati u Centru u Ulici Zelengaj, u stanu 54-godišnjaka, iz zasad neutvrđenog razloga izbio je požar u kuhinji. Požar su ugasili vatrogasci, a ozlijeđenih osoba nije bilo.

Obavljenim očevidom utvrđeno da je požar najvjerojatnije izbio zbog kvara električnih instalacija u glavnom ugradbenom elektrorazvodnom ormaru, priopćila je Policijska uprava zagrebačka.

U požaru je došlo do potpunog nagaranja navedenog ormara, zida i stropa te djelomičnog nagaranja drvenog kuhinjskog elementa, kao i do začađenja zidova, stropova i ostalog inventara drugih prostorija. Ozlijeđenih osoba nije bilo, a visina materijalne štete za sada nije utvrđena.

U petak, 19. veljače oko 00.45 sati u istoj ulici, na za sada neutvrđen način na terasi hotela u vlasništvu 71-godišnjaka izbio je požar odloženog tepiha kojom prilikom je došlo do začađenja kliznog prozora restorana i djelomičnog napuknuća dvaju stakala.

Očevid tek slijedi pa će tada biti poznat točan uzrok, okolnosti te visina materijalne štete koju je požar prouzrokovao.


Komentari