DVA DILERA ‘PALA’ S 45 KILOGRAMA DROGE! Policija pronašla marihuanu, kokain, hašiš, pištolj….

Photo: PU zagrebačka

Dva muškaraca jučer su uhvaćena sa čak 45 kilograma droge koje je policija pronašla prilikom pretresa automobila na Peščenici.

Sumnja se da je 43-godišnjak nabavio veću količinu marihuane u Bosni i Hercegovini koju je potom sakrio u posebno preuređene prostore unutrašnjosti svog Nissana. Poveći ‘paket’ trebao je biti prokrijumčaren u Zagreb radi daljnje prodaje osumnjičenom 30-godišnjaku.

Obavljenom pretragom automobila policijski su službenici pronašli 34 plastična paketa ispunjena s ukupno 36.374 grama marihuane.

Također, sumnja se da je 30-godišnjak, s ciljem dalje preprodaje, na za sada neutvrđeni način nabavljao veću količinu marihuane, hašiša i kokaina, koje je zatim sakrivao, prešao, dodavao punila za povećanje mase, prepakiravao i vagao u kući na području Maksimira, nakon čega je tako pripremljenu drogu prodavao.

Pretragom kuće policijski su službenici pronašli ukupno 8.385,00 grama marihuane pakirane u 24 paketa, 116,85 grama hašiša, 10,57 grama kokaina, 13.463,00 grama različitih punila za povećanje mase pakiranih u pet plastičnih omota i jedan plastični paket, uređaj za vakumiranje, dvije digitalne vage, hidrauličnu prešu te veći novčani iznos za koji se pretpostavlja da je pribavljen preprodajom droge.

U pretrazi je pronađen i pištolj s pripadajućim spremnikom te osam komada pištoljskog streljiva.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

STRAVA! Deset puta je spolno napastovao djevojčicu pored škole i slao joj fotografije


Komentari