DVA DANA POTKRADAO ZAGREBAČKU OBITELJ: Odnio im je četiri mobitela, prijenosni punjač, dioptrijske naočale…

Na tijelu su uočeni znakovi truleži (Foto: Dorian Horvat / CROPIX)

Policija je osumnjičila 21-godišnjaka da je na Foginovom kupalištu u Karlovcu dva dana zaredom potkradao zagrebačku obitelj.

“Policijski službenici Policijske postaje Karlovac s ispostavom Vojnić proveli su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje dva kaznena djela krađa.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem mladića se sumnjiči da je 5. i 6 kolovoza na gradskom kupalištu u Karlovcu od 19-godišnjaka, te 17-godišnjakinje i 57-godišnjakinje otuđio ukupno četiri mobitela, prijenosni punjač, dioptrijske naočale, tenisice, dokumente, kartice i novac. Ukupna materijalna šteta je veća od 14.000 kuna. Protiv osumnjičenog će nadležnom državnom odvjetništvu biti proslijeđeno posebno izvješće”, priopćila je karlovačka policija.

Jedna od žrtava rekla je da su njezinoj obitelji dva dana zaredom na Foginovom kupalištu ukrali stvari.

“Kada smo se u petak vratili iz vode, vidjeli smo da nedostaju dva mobitela, a u maski jednog, onog koji pripada djevojci moga unuka, su bile bankovna kartica i osobna iskaznica. Unuku su ukrali dioptrijske naočale sa zlatnim okvirom”, rekla je žena.

Dan kasnije na istom kupalištu primijetili su da nema muževljeve torbice s osobnim stvarima, mobitela, dok su unuku ukradene i tenisice.


Komentari