DRŽAVLJANIN SRBIJE NAPUHAO 1,77 PROMILA: Policija otkrila nove detalje o vozaču koji je skoro ubio bebu u kolicima (FOTO)

Goran Stanzl/PIXSELL

Danas će biti izveden pred suca za prekršaje.

Prema navodima policije, nesreću je skrivio muškarac u alkoholiziranom stanju ne poštujući prometna pravil, a riječ je o 46-godišnjem državljaninu Srbije koji je nesreću skrivio u alkoholiziranom stanju i to s 1,77 promila alkohola u krvi, piše net.hr.

Prema navodima policije, vozač osobnog automobila nadzor nad vozilom izgubio je na križanju Reljkovićeve i Ilice, što zbog količine alkohola u krvi što zbog činjenice da se nije pridržavao sredine kolnika. Potom je naletio na semafor i prešao na nogostup gdje je porušio nekoliko stupića i naletio na oca koji je ondje šetao s bebom u kolicima. Okolni prolaznici život su si spasili skokom u obližnji haustor.

Tragedija je izbjegnuta u samo jednoj sekundi i to tako što je otac odgurnuo kolica pri čemu je bebi spasio život. Dijete je odmah potom prevezeno u bolnicu, no prema posljednjim podacima otpušteno je i ima samo ogrebotine.

Po završetku očevida, muškarac je odveden u policijske prostorije na triježnjenje, a danas će biti izveden pred suca za prekršaje.

Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

Hladnokrvnom reakcijom šokirao svjedoke nesreće

Očevici su kazali kako je prava sreća da nitko nije poginuo, pogotovo s obzirom na nedavnu nesreću na Kvatriću u kojoj je pijani vozač, također u Audiju, ubio dvoje ljudi nakon što je pri velikoj brzini skrenuo s ceste na kolnik. Gospođa Marija, koja je čula nesreću te izašla na ulicu, upitala je vozača što mu se dogodilo i je li mu pozlilo, na što je on slegnuo ramenima i kratko odvratio: ”Ništa se nije dogodilo.”, piše Jutarnji list.

>>> KAMERE SNIMILE TATU HEROJA: Pogledajte kako je otac bebi spasio život u samo jednoj sekundi! (VIDEO)

>>> OVO JE LICE ČOVJEKA KOJI JE SKORO UBIO OCA S BEBOM! PITALI SU GA: ‘Što se dogodilo?’, a njegov odgovor će vas šokirati (FOTO)


Komentari