Drski lopovi ‘haraju’ Zagrebom: Evidentirano 34 kaznenih djela

hr.wikipedia.org

Izvješće iz Policijske uprave zagrebačke.

Na području Uprave u protekla 24 sata evidentirana su 34 kaznena djela: razbojništvo, dvije drske krađe, 10 teških krađa provaljivanjem, 9 krađa i 12 ostalih kaznenih djela. Pronađen je jedan otuđeni automobil.

U četvrtak 21. rujna oko 19 sati u Novom Zagrebu (Riječka ulica), nepoznati je počinitelj na parkiralištu otvorio suvozačeva vrata Audija i iz unutrašnjosti vozila ukrao torbicu, oštetivši 31-godišnjakinju za više tisuća kuna.

Isti dan na Medveščaku u Ulici Pavla Šubića nepoznati je počinitelj oko 11.20 sati na tržnici 80-godišnjaku iz ruke istrgnuo mobitel. Žrtva je oštećena za nekoliko stotina kuna.

Razbojništvo u Centru

U četvrtak 21. rujna oko 18 sati u Centru (Ulica Grgura Ninsko), 28-godišnjak je prijeteći oštrim predmetom napao 62-godišnjaka i ukrao mu mobitele. Nakon razbojništva je oštećeni sustigao i zadržao počinitelja do dolaska policije. Nad osumnjičenim slijedi kriminalističko istraživanje.


Ovih dana bilo je pokušaja provala.

Naime, između 20. i 21. rujna između 19 i 10 sati, na Trnju (Hvarska ulica), nepoznati počinitelj je najprije pokušao provaliti u stan u vlasništvu 83-godišnjaka, a potom je provalio u stan i otuđio novac, nakit i drugo, oštetivši 76-godišnju vlasnicu za nekoliko desetaka tisuća kuna.

Komentari

loading...