Drski kradljivci i lopovi ponovno ‘haraju’ Zagrebom: Opljačkani domovi i crkva

hr.wikipedia.org

Lopovi i kradljivci ne biraju vrijeme i mjesto, a ni žrtve.

Na području Uprave u posljednja 24 sata evidentirana su 23 kaznena djela: razbojništvo, 15 teških krađa provaljivanjem, pet krađa i dva ostala kaznena djela.

Razbojništvo u Sv. Ivanu Zelini

Jučer, 15. listopada oko 23 sati, u Sv. Ivanu Zelini (Sveta Helena), nepoznata je ženska osoba uporabom spreja suzavca i uz prijetnju vatrenim oružjem počinila razbojništvo nad 59-godišnjakom i 24-godišnjakom koji su se nalazili u osobnom automobilu te im otuđila novac i dokumente. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

Opljačkana Kristova crkva

Od 14. do 15. listopada između 18 i 9 sati, u Maksimiru (u Kušlanovoj ulici), nepoznati je počinitelj provalio u Kristovu crkvu i otuđio novac, računalo i drugo. Materijalna šteta nije utvrđena.

Provale u domove

Od 12. do 15. listopada između 10 i 20 sati, na Peščenici, u Dugoselskoj ulici, nepoznati je počinitelj provalio u stan i otuđio nakit, oštetivši 64-godišnjaka za više tisuća kuna.


Od 14. do 15. listopada između 20 i 3.55 sati, u Dubravi, u Ulici Vladimira Fekeže, nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću i otuđio novac, nakit i drugo, oštetivši 57-godišnjaka za nekoliko desetaka tisuća kuna.

Između 10 i 12 sati, na Črnomercu, u Celjskoj ulici, nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću i otuđio nakit, oštetivši 70-godišnjaka za više tisuća kuna.

Nadalje, između 11.20 i 12.30 sati, u Centru, u Varšavskoj ulici, nepoznati je počinitelj provalio u stan i na štetu 83-godišnjakinje otuđio više desetaka tisuća kuna.

Jučer, 15. listopada između 17 i 19.30 sati, u Susedgradu (Malešnica), nepoznati je počinitelj provalio u  stan i otuđio novac i nakit, oštetivši 56-godišnjakinju za nekoliko desetaka tisuća kuna.

Komentari

loading...