Drske krađe u Maksimiru i provale na Trešnjevci

FOTO. Ivan Klindić / Ilustracija

Na području Uprave u protekla 24 sata evidentirano je 25 kaznenih djela: tri drske krađe, 10 teških krađa provaljivanjem, 7 krađa i 5 ostalih kaznenih djela.

Tako je u srijedu 2. svibnja između 8 i 15 sati, na Trešnjevci, u Svetoivanskoj ulici, nepoznati je počinitelj provalio u kuću i otuđio nakit i novac, oštetivši 57-godišnju vlasnicu za nekoliko desetaka tisuća kuna.

Između 29. travnja i 2. svibnja između 8 i 14 sati, na Trešnjevci, u Mlake ulici, nepoznati je počinitelj provalio u stan i otuđio nakit i novac, oštetivši 33-godišnju vlasnicu za nekoliko desetaka tisuća kuna.

Drske krađe u Maksimiru

U srijedu 2. svibnja oko 11 sati, u Maksimiru, u Bukovačkoj, nepoznati je počinitelj s leđa prišao 70-godišnjakinji  i s vrata joj strgnuo nakit, oštetivši ju za nekoliko desetka tisuća kuna.

Isti dan u isto vrijeme u Ulici Bele Čikoša, nepoznati je počinitelj  s leđa prišao 77-godišnjakinji i s vrata joj strgnuo nakit, oštetivši ju za nekoliko tisuća kuna.

Također, jučer oko 17.45 sati, u Maksimiru, na Trgu Eugena Kvaternika, nepoznati je počinitelj s leđa prišao 66-godišnjakinji i s vrata joj strgnuo nakit, oštetivši ju za više tisuća kuna.


Komentari