DRAMATIČNI PRIZORI NA TRGU: Pješak pao pred tramvaj, vozačica od šoka završila na Hitnoj!

Robert Anic/PIXSELL

Na mjesto nesreće brzo je stigla Hitna kao i policija, a iz ZET-a su potvrdili kako je zbog nezgode promet bio zaustavljen od 11 i 28 do 12 i 10.

U nedjelju 8. svibnja u prijepodnevnim satima zaustavljen je tramvajski promet na glavnom zagrebačkom trgu jer je pješak pao na tramvajsku prugu. Pješak je navodno posrnuo prilikom prelaska preko pruge, a nezgoda se dogodila tik ispred tramvaja broj 12, prenosi Jutarnji.

Na mjesto nesreće brzo je stigla Hitna kao i policija, a iz ZET-a su potvrdili kako je zbog nezgode promet bio zaustavljen od 11 i 28 do 12 i 10, te kako je vozačica tramvaja zbog stresa tražila pomoć Hitne

“Promet se do 12.10 odvijao obilazno preko Glavnog kolodvora, a vozačica tramvaja broj 12 zbog pretrpljenog je stresa zatražila intervenciju hitne. Snimke video nadzora utvrdit će što se točno dogodilo”, kazao je glasnogovornik ZET-a Tomislav Jurić te iskoristio priliku da pozove građane na dodatan oprez.

“Trg je izrazito frekventno područje i apeliram u ime vozača ZET-a, s obzirom na ljepše vrijeme, da pješaci obrate dodatnu pozornost pri kretanju. Uglavnom nije tramvaj taj koji naleti na nekoga, već se nesreće događaju zbog neopreznih pješaka koji ne gledaju kako prelaze preko pruge”, kazao je Jurić.

Detaljne informacije o nesreći nisu poznate, no, navodno je unesrećena osoba koja je pretrčavala prugu zadobila lakše ozljede.


Komentari