DRAMA NA PARKINGU! Pijan blokirao ostala vozila pa poludio kad mu se muškarac obratio: ‘Ja sam brigadir, bio sam u ratu i znam ubiti’

Parkiralište, Ilustracija (Foto: Unsplash)

Kako bismo ukazali na učestale probleme u našem društvu, ali i upozorili na recidiviste, kao i ponekad preblage kazne koje im se dodjeljuju, redovno ćemo objavljivati slučajeve koji su završili na hrvatskim sudovima.

U namjeri da živimo u uređenijem i sigurnijem društvu, želimo potaknuti pojedince na razmišljanje o svojem ponašanju i onome što mogu učiniti za doprinos zajednici.

Pijani i bahati muškarac je nedavno završio na Općinskom prekršajnom sudu u Zagrebu nakon što je krajem prosinca prošle godine na parkiralištu jednog trgovačkog centra narušavao javni red i mir.

Svoj automobil je parkirao tako da drugi nisu mogli od njega izaći van pa je jedan sugrađanin došao do njega i zamolio da pomakne vozilo.

No, muškarac kojem je izmjereno 1,06 g/kg alkohola u organizmu je na to poludio, izašao iz auta i počeo vikati: “Ja sam brigadir u vojsci, bio sam u ratu i znam ubiti”, a pritom je pokazivao neku značku koju je držao u ruci.

Nakon verbalnog napada je sjeo u vozilo i krenuo do kraja parkirališta kako bi se okrenuo vozilom, nakon čega je naglo stao i uzeo iz pretinca svoga automobila crni pištolj kojega je postavio na podest vozila ispod vjetrobranskog stakla, što je uznemirilo muškarca koji ga je zamolio da pomakne auto pa je od straha sjeo u svoj auto i krenuo.

No, pijani muškarac ga je odlučio pratiti pa mu je prilikom vožnje blinkao svjetlima pa je muškarac brzo pozvao policiju.

Sutkinja mu je na kraju izrekla uvjetnu kaznu od 30 dana zatvora i oduzela pištolj te je okrivljenog oslobodila od naknade troška prekršajnog postupka.

BACILA MU PRSTEN U LICE! Pijana supruga podivljala na muža, razbila gitare o vrata pa uzela nož i zaprijetila


Komentari