DRAMA NA BALKONU KUĆE U ZAGREBU! Punica Nadica prigovorila zetu, a ovaj bijesno navalio na nju: ‘Samo sam mu rekla da smiri hormone’

Ilustracija (gospođa nema veze s događanjima u ovom tekstu)/Foto: Pixabay

Zbog napada na punicu Nadicu (78) koja mu je prigovorila zbog polijevanja vode po balkonu, zet Mladen (54) osuđen je na izdržavanje zatvorske kazne, prenosi Danica.hr.

Prema presudi, zet je napao punicu jer je prigovorila njegovu djetetu zbog polijevanja vode po balkonu, a incident se zbio prošle godine u svibnju u Zagrebu.

“Prišao je punici, glasno vikao na nju te ju rukama uhvatio za ramena i tresao, te s nakanom da je zastraši rekao joj: Majku vam božju, sve ću vas srediti! Uslijed tih prijetnji je Nadica osjetila uznemirenost i strah za vlastiti život, dakle bliskoj osobi ozbiljno je prijetio”, piše u presudi.

Mladen je otvoreno priznao kako su se on i punica svađali mnogo puta, ali da niti u jednom trenutku situacija nije eskalirala.

“Možda sam primio punicu za ramena, ali je sasvim sigurno nisam tresao. Nisam agresivna osoba, a osobito ne prema ženama. Svašta sam vikao, istina, ali nisam joj rekao ‘sve ću vas srediti’. Od tog dana dolazim po dijete, ali ne izlazim iz auta i nemam kontakta s punicom. Ja i punica nikad se nismo posebno voljeli, ali bili smo u dobrim odnosima. Ja sam sa svojih deset prstiju mnogo toga za nju dobroga napravio”, svjedočio je Mladen na sudu.

Puničina verzija priče

S druge strane, punica Nadica imala je drukčiju verziju priče, a kazala je kako je njezina unuka mela po balkonu, a voda je curila na nju jer je bila ispod, u dvorištu. Zatim ih je upitala: “Kaj to radite?”, nakon čega je zet sišao u dvorište.

“Bila sam uplašena, primio me za ramena i tresao. Rekao je ‘majku vam božju’ i još neke riječi, primjerice ‘sad ćete vidjeti, sve ću vas srediti’. To nije prvi put da je vikao, cijela ulica ga čuje. Bojim ga se i vrlo je glasan. Ja sam mu samo rekla da smiri hormone. To je već drugi put da me je zet tako primio. Očima me je arogantno gledao i uplašila sam se. Nakon što sam pozvala policiju, zet je htio pobjeći, ali ga je policija spriječila”, pričala je Nadica.

Mladen je proglašen krivim te je osuđen na 6 mjeseci zatvora u koji ne mora ako u roku od dvije godine ne počini slično nedjelo. Presuda je nepravomoćna i na nju se može žaliti.

Komentari