‘DOSTA MI JE, PRESELIT ĆU SE MAJKE MI’ Zagrepčanka u šoku nakon što je doznala što joj se jutros događalo pod prozorom

Ilustracija (Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX)

Nova oružana pljačka u Zagrebu. Policijska uprava zagrebačka izvijestila je kako je ovaj put riječ o poslovnici Fine.

“Danas, 26. studenoga 2022. godine oko 8.15 sati u poslovnici Fine u Ulici Božidara Magovca, nepoznati je maskirani počinitelj uz prijetnju vatrenim oružjem počinio razbojništvo nad zaposlenicom te otuđio novac. Ozlijeđenih osoba nije bilo”, objavila je policija.

U tijeku je očevid.

“U šoku sam. Ne mogu vjerovati da se prijetilo oružjem tu u susjedstvu. Dosta mi je više ovog grada i svakodnevnih prijetnji oružjem. Preselit ću se majke mi negdje na selo”, rekla nam je jedna stanovnica Mamutice.

Slijedom njezine izjave, pitali smo i ostale stanovnike Mamutice kako se osjećaju kad su čuli za razbojništvo. “A stalno je nešto. Ili pošta ili banka, evo danas i Fina. A užas, kaj da vam drugo velim”, kaže gospodin Ivo koji tu živi već 30 godina i ne misli da bi trebao otići iz Zagreba. “A kamo da odem? Sve što imam je ovaj stan u Mamutici”, kaže nam.

No, ima i onih kojima je ovo posve normalna situacija i smatraju da je to sastavni dio života u velikom gradu

“Bit će uvijek lopova, ne možemo tu ništa promijeniti. Mislim da nije nikakva drama. Nitko nije stradao, pljačka k’o pljačka, svugdje ima toga i bit će nažalost i dalje”, kaže nam studentica Iva.


Komentari