Dom na Lašćini o voajeru: ‘Istina je da je kompleks otvoren i svatko može proći, no sigurnost studenata nije ugrožena ‘

Photo: Zarko Basic/PIXSELL

Studentica Iva u nedjeljno jutro dogodio se neugodan susret s voajerom u komleksu doma na Lašćini.

Cijeli događaj nam je prepričala. Naime, muškarac (oko 65) ušao je u nedjelju u šest sati ujutro i hodao po kompleksu Studentskog doma Lašćina, a  potresena djevojka nam je kazala kako je bila šokirana. Dotični je neovlašteno šetao kompleksom i fotografirao. Odvažno mu je pristupila jer joj je izgledao sumnjivo. U priči se, kaže Iva, predstavio se kao doktor oftamolog i nadodao kako ima lijepe oči te da nije ružna pa može gledati i u njezinu sobu.

Ovakvi slučajevi i događaji nerijetko nameću pitanje sigurnosti stoga je Zagreb.info  kontaktirao Domski Odbor SD Lašćina. Potvrdili su nam kako su upoznati sa slučajem i poručili kako sigurnost studentica nije upitna.

Njihov odgovor prenosimo u cijelosti:

“Što se same sigurnosti studenata tiče, ona je neupitna i niti jednom do sada nije bila ugrožena. Sve su službe studentskoga doma već upoznate s problemom i nema razloga za nepotrebni strah. Ovaj tjedan problem će biti raspravljen na sastanku Uprave doma, nakon čega ćemo Vam moći reći više.
Istina je da je kompleks otvoren i da svatko ondje može proći, no budući da je ovo prva konkretnija situacija ove vrste, zasigurno će se poduzeti nešto po pitanju neovlaštenih ulazaka i kretanja kompleksom. O svemu ćete biti obaviješteni u dogledno vrijeme”, stoji u odgovoru.

>>>‘Mogu ti gledati u sobu’: Studentica ulovila voajera na Lašćini


Komentari