Dolijao diler: Dobrovoljno predao vrećicu s marihuanom, pa policija otkrila još neke detalje

Despositphotos

Zagrebačka policija stala je na kraj 61-godišnjem dileru iz Dugog Sela. Dobrovoljno im je predao 531 grama marihuane te ih je sve to dovelo i do ostalih spoznaja.

“Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 61-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.

Naime, sumnja se da je osumnjičeni u proteklom vremenskom periodu na ilegalnom tržištu, s namjerom daljnje preprodaje, nabavio veće količine marihuane, koju je potom neovlašteno posjedovao i skrivao na adresi stanovanja na području Dugog Sela, a radi daljnje preprodaje.

Policijski su službenici svoju sumnju u protupravno ponašanje 61-godišnjaka potvrdili 14. siječnja 2021. godine kada je osumnjičeni na adresi prebivališta iz prostorije obiteljske kuće dragovoljno predao papirnatu vrećicu u kojoj se nalazilo 531 grama marihuane.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu”, izvijestila je zagrebačka policija.


Komentari