Djeca se počela buditi pa ih udavio? Ovo je otac monstrum koji je zgrozio Zagreb

Foto: Facebook

Stravičan zločin potresao je Zagreb. Otac monstrum u Mlinovima je usmrtio troje malodobne djece među kojima je najmlađe imalo tek četiri godine. Na kraju je pokušao presuditi i sebi.

Kako doznaje 24sata, Harold K. u kritičnom je stanju i liječnici mu se u bolnici Sestara milosrdnica bore za život.

Troje djece, blizance dječaka i djevojčicu u dobi od sedam godina te sina u dobi od četiri godine je usmrtio.

Dnevno neslužbeno doznaje kako je Harold K. svojeg četverogodišnjeg sina i blizance prvotno pokušao otrovati tabletama. No, nesretna djeca su se počela buditi, a tada ih je otac počeo daviti.

Hitna pomoć je pronašla tijelo četverogodišnjaka u spavaćoj sobi, dok su blizanci bili u dnevnom boravku, piše Jutarnji.

Monstrum je sve najavio i preko Facebooka, ali i LinkedIn-a. U svojoj je zadnjoj objavi poručio da odlazi jer više ovako ne može.

“Zbogom svima! Otići ću, jer više ne mogu. Ljubav mog života, M.D., napustila me jer je bivša supruga D.K. bila jako loša prema njoj i nemam novca. Sve što sam pokušao posljednjih godinu, godinu i pol nije me vratilo na posao, pa čak ni moja braća iz masonskih loža poput V.P., Z.K. i D. V. nisu htjeli pomoći, čak ni na kraju nisu podigli mobitel.

Samo su mi najbolji prijatelji M. i R. i moj brat H. pomagali koliko su mogli. Ali sada sam na kraju! Zbogom”, napisao je u posljednjoj Facebook objavi.

Upravo je u jednom komentaru na tu objavu osoba spomenula i njegovu djecu.

“Harald molim te nemoj učiniti ništa nezamislivo, postoje ljudi koji su tu za tebe! I tu je pomoć! A ti imaš svoje troje male djece koja te trebaju. Čak i ako je to loše trenutno postoji, uvijek postoji rješenje i nisi sa. Molim te kontaktiraj me ako je sve u redu”, stoji u komentaru.

Prema dostupnim podacima, ubojica je rastavljen te je Austrijanac iz Beča sa stalnom adresom u Zagrebu. Iskusni je financijski konzultant koji je diplomirao na sveučilištu Donau-Universität Krems i ima titulu magistra poslovne administracije (MBA), radio je u nekim vodećim austrijskim leasing kućama, ali i na voditeljskim pozicijama u tvrtki Robert Bosch AG, Alcatel AG i drugima

Bivša i sadašnja partnerica su mu Hrvatice.

Kako doznaje Dnevno, Harold K. bio član masonske lože Veliki Orijent Hrvatske, a njegova je (bivša) djevojka manekenka s adresom u Zagrebu, koja je trenutačno na putu prema Dubrovniku.

Komentari