DIVLJANJE NA ELEKTRIČNOM ROMOBILU Ozlijeđen petogodišnjak na školskom igralištu u Španskom: ‘Ne krivim dijete, nego roditelje’

Foto: Damjan Tadic / CROPIX

Petogodišnje dijete ozlijeđeno je na školskom igralištu Osnovne škole Špansko Oranice i to kada je na njega naletio električni romobil.

“Na školsko igralište smo otišli baš zbog onih koji divljaju u naselju. Zato da izbjegnemo susrete. Bila sam s jednim sinom od pet godina i drugim od tri godine. Oni su vozili svoje male bicikle na betoniranom dijelu. Tu su bila i djeca od možda 12 godina koja su divljala na jednom romobilu na kojem su se izmjenjivala“, ispričala je majka ozlijeđenog djeteta za Index.

Kako kaže, djeca su se izmjenjivala na romobilu, divljala i nisu gledala kuda voze. Jedan od starijih dječaka zabio se u njenog petogodišnjaka i to punom brzinom.

“Obojica su pala na tlo. Sin mi je dobio kvrgu na glavi, curila mu je krv iz nosa, počelo mu se zatvarati oko… Došla je i hitna pomoć, a zvala sam i policiju baš zato da vidim kako maloljetnik može voziti tako nešto”, rekla je majka.

Pozvana je i policija, no došla je Prometna policija koja je kazala da je to izvan njihove domene, stoga su došli njihove kolege i uzeli izjave.

“Vidim da po naselju djeca voze malu djecu, čovjek vozi bebu od godinu dana. To se vozi posvuda u naselju Špansko Oranice. Ali ovdje ne krivim dijete, nego roditelje”, rekla je za Index.

Komentari