DINAMOVA LEGENDA NA SUDU: Divljački pretukao muškarca koji je masturbirao u sauni?

screenshoot

Tko je tu koga napao?

Nastavljeno je suđenje bivšem Dinamovom nogometašu Vladi Kasalu. Njega, naime, optužuju da je nanio teške tjelesne ozljede Marku Velniću (38) u Wellness klubu zagrebačkog hotela Sheraton u svibnju 2013. godine, a na ročištu je svjedočio Andrija Čarapina zbog čijeg se navodnog masturbiranja u sauni kluba sve zahuktalo pa je izbila tučnjava, piše Jutarnji list.

Zbog istog nasrtaja na Velnića suđeno je Čarapini te Dragomiru Žarku, ali u odvojenom postupku. Žarko je pravomoćno oslobođen, a Čarapina je osuđen na 10 mjeseci s dvogodišnjim rokom kušnje.

“Govorio sam istinu, ali sud je prihvatio laži drugih ljudi. Kobnoga dana došao sam u saunu. Na recepciji sam uzeo ručnike i otišao u svlačionicu. Tamo je bila jedna gospođa koju poznajem pa sam po njoj bacio par komadića leda koje sam uzeo s ledomata”, započeo je Čarapina.

To joj se dopalo jer je led razmazala po sebi, a ja sam legao na ležaljku. Rekao sam joj da se tjedan prije toga jako svidjela mojoj djevojci koja je taj put bila sa mnom. Ona je to protumačila kao da sam je okarakterizirao kao lezbijku. Ona je izašla, a ušla su dvojica zaposlenika koji su mi rekli da nije lijepo da sam je prozvao lezbom. Potom su ušli Velnić i prijatelj. Sjeli su iza mene, a onda sam dobio udarac po glavi“, prepričava.

“Čuo sam da netko kaže: ‘On je taj’. Izašao sam, Velnić je pošao za mnom i udarao me. Krv mi je išla iz nosa. Sjeo sam na zidić kraj hotela da se ohladim. Tada sam vidio da mi je mobitel ostao u sauni, a kako su kraj mene prolazila dva nepoznata mladića, ponudila su mi pomoć pa i da me otprate u saunu po mobitel. Velnić je opet skočio na mene. Pobjegao sam, sjeo u auto i otišao”, ispričao je Andrija Čarapina, koji nije otišao liječniku zbog zadobivenih ozljeda jer je krv prestala sama od sebe, barem tako kaže…

Sutkinja ga je upitala da pojasni odakle onda Velniću teške ozljede glave i pluća te prijelom rebara i zašto ga nije prijavio za mlaćenje kad se već on, prema svom iskazu, smatra žrtvom napada, Čarapina je odgovorio:

“I ja se čudim da nisam. Eto, greška moja i mog odvjetnika. A Velnić je taj dan nekoliko puta možda već bio pretučen. On je agresivan lik. I mene je pretukao bez razloga. Kasala taj dan nisam vidio u sauni. Laž je da sam masturbirao. To bi se dogodilo možda da sam mlađi, a ne sad kad imam više od 50 godina”, zaključio je Čarapina.


Komentari