POLICIJA TRAŽI SVJEDOKE, DIJELITE DALJE: U nesreći stradala pješakinja, jeste li vidjeli vozača?

Policija je na svojim službenim stranicama objavila kako se traže svjedoci ove dvije prometne nesreće Zagrebu.

PUZ je na svojim službenim stranicama objavila kako traži svjedoke dviju prometnih nesreća. Obe su se dogodile u Zagrebu, a priopćenje prenosimo u cijelosti.

“U petak, 13. svibnja u 9.20 sati na raskrižju Ulica Slavka Kolara i Andrije Kačića Miošića dogodila se prometna nesreća u kojoj je nepoznati vozač na pješačkom prijelazu naletio na pješakinju. U nesreći je pješakinja lakše ozlijeđena. Zbog utvrđivanja točnih okolnosti prometne nesreće tj., utvrđivanja identiteta nepoznatog vozača, policija moli svjedoke da se s korisnim informacijama jave brojeve telefona 01/6221 144 ili 192.

U četvrtak, 5. svibnja u 10 sati, na Trgu kralja Tomislava kod kućnog broja 38 dogodila se prometna nesreća u kojoj je nepoznati vozač nepoznatim vozilom crvene boje, izlazeći s parkirališta vožnjom unatrag, naletio na pješakinju. U prometnoj nesreći pješakinja je lakše ozlijeđena. Zbog utvrđivanja točnih okolnosti prometne nesreće tj., utvrđivanja identiteta nepoznatog vozača, policija moli svjedoke da se s korisnim informacijama jave brojeve telefona 01/6221 144 ili 192.”


Komentari