DETALJI VELIKE NUŽDE PO NAČELNIKOVOM STOLU! Policajac pod utjecajem alkohola, mogući ‘okidač’ kao iz crne komedije

Policija, ilustracija (Foto: Goran Mehkek/CROPIX)

Obavljanje velike nužde na stolu načelnika V. policijske postaje, incident je koji je šokirao javnost ali i same policajce koji svakako o tome nevoljko pričaju.

ZAGREBAČKI POLICAJAC UNEREDIO SE ŠEFU PO UREDU! Iz nezadovoljstva mu posvuda obavio veliku nuždu:’ Kažnjen je’

No, policajac koji je ovo napravio, navodi Jutarnji list prema neslužbenim saznanjima, bio je problematičan i otprije, a incident u Bauerovoj u pijanom stanju.

“Uobičajeno je da takvo nešto napravi kriminalac kojeg privedemo, ali ovakvo nešto nikada nismo imali. Ne znam što je dovelo do toga. Napravio je veliku sramotu za policiju koja revno radi svoj posao – komentirao je za Jutarnji umirovljeni policijski inspektor Branko Lazarević.

Policajci su naveli kako je policajac dulje vremena bio nezadovoljan uvjetima rada, a iako je pokrenut disciplinski postupak nije za očekivati i da će sve rezultirati otkazom policajcu.

“Nije mu moguće samo tako dati otkaz, to je tako u državnoj službi, ali činjenica je da je nanio veliku štetu ugledu policije i da će zbog toga odgovarati”, rekao je jedan anonimni policajac dok načelnik nije dao komentar jer je, kako je objašnjeno, službeno odsutan.

Sidniakt policije također je osudio događaj kao izuzetno neprimjerenim.

Zanimljivo, policajac se navodno dulje vremena žalio na ni manje ni više, nego na nepostojanje sanitarnog čvora.

“Zamislite situaciju u kojoj policajac mora cijelu smjenu odraditi, a da nema gdje obaviti nuždu. Možda je to bio okidač”, smatraju izvori iz postaje.


Komentari