DETALJI TRAGEDIJE KOD VRBOVCA: U slijetanju Golfa poginuli vozač (53) i suvozač (63), trećem putniku (61) na Rebru se bore za život

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL/Ilustracija

U teškoj prometnoj nesreći na brzoj cesti DC 10 kod Vrbovca, prilikom slijetanja automobila s kolnika, u nedjelju su preminula dvojica muškaraca, dok je jedan teže ozlijeđen. Nakon završenog očevida, zagrebačka je policija objavila detalje ove tragedije.

Do nesreće je došlo oko 12.50 sati, a skrivio ju je 53-godišnjak koji je upravljao Golfom zagrebačkih registracija. U jednom trenu, umjesto da vozi sredinom svoje trake, vozač je skrenuo udesno, sletio s ceste. Auto je okrznuo metalnu zaštitnu ogradu, nakon čega se nastavio nekontrolirano kretati.

Tada je naletio na rubni kamen i zaštitnu ogradu, a Golf se nastavio rotirati te se zaustavio u desnoj traci. U prometnoj nesreći smrtno su stradali 53-godišnji vozač i 63-godišnji suvozač, dok je 61-godišnji putnik s teškim ozljedama hitno prevezen u KBC Zagreb.

Tijela smrtno stradalih osoba prevezena su u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku. U vremenu od 12.50 do 16.35 sati promet brzom cestom D-10 bio je u potpunosti obustavljen između čvora Luka i čvora Gradec, javlja policija.


Komentari