DETALJI STRAVIČNOG UBOJSTVA KOD VARAŽDINA: Ubio djevojku pa sebe, iza nje ostalo petogodišnje dijete

Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL

Policijska uprava varaždinska zaprimila je dojavu da su na parkiralištu trgovačkog centra u Nedeljancu u osobnom vozilu pronađene dvije mrtve osobe.

Izvanrednim priopćenjem Policijska uprava varaždinska podsjetila je da su na parkiralištu trgovačkog centra u Nedeljancu u osobnom vozilu pronađene dvije mrtve osobe. Dvije osobe ubijene su iz vatrenog oružja na parkiralištu kod trgovine u Nedeljancu. Tijela su pronađena u automobilu kod trgovačkog centra Kitro u Varaždinskoj 25c u subotu, 19. studenog, u jutarnjim satima.

Kako je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno, 23-godišnja djevojka i 41-godišnji muškarac dovezli su se osobnim vozilom na navedeno parkiralište oko 6 sati, a Varaždinske vijesti doznale su detalje stravičnog događaja koji je potresao Hrvatsku.

Javljaju kako je ujutro  41-godišnji S. M. (41) na parkiralištu kod Kitroa ubio svoju 23-godišnju djevojku M. S. pa sebe. Ubijena djevjoka bila je iz Završja gdje je i živjela sa svojim ubojicom.

Iza nje je ostalo 5-godišnje dijete koje je imala iz prijašnje veze. Radila je u Kitrou u Nedeljancu, a S. M. ju je današnjeg kobnog jutra vozio na posao.Na parkiralištu u automobilu S.M. izadio pištolj i upucao je, a nakon toga i sebe.

Što je dovelo do ovog stravičnog čina i odakle muškarcu pištolj, zasad nije poznato. Zamjenik Županijske državne odvjetnice odredio je obdukcije preminulih i potrebna vještačenja, dok policijski službenici nastavljaju daljnji rad na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja.

>>>UBIO DJEVOJKU PA SEBE? Novo stravično ubojstvo i samoubojstvo potresaju Hrvatsku   

>>>STRAVA U SESVETAMA: Ubio ženu pa presudio sebi

 

Komentari