DETALJI STRAVIČNE PROMETNE: Smrskani auti i hrpe zgužvanog lima, djevojka (20) hitno prevezena na Traumu

Foto: Pixsell/JVP Velika Gorica

U noći sa subote na nedjelju na velikogoričkoj obilaznici dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva vozila. Brzom reakcijom HMP Velika Gorica i vatrogasne ekipe iz Velike Gorice, jedna je ozlijeđena osoba izvađena iz vozila i predana na daljnju medicinsku obradu. Sada se oko svega oglasila i zagrebačka policija u službenom priopćenju.

U subotu, 10. travnja oko 23 sata, u Velikoj Gorici, 21-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Seat zagrebačkih registracijskih oznaka desnom kolničkom trakom zapadnog kolnika Ulice 153. brigade hrvatske vojske u smjeru jugozapada, izvijestili su.

Kada je 21-godišnji mladić došao blizu križanja s ulicom Stjepana Fabijančića Jape, nije ločio, pa se zabio u zadnji dio Audija koji je u tom trenutku stajao na cesti, u desnoj traci.

Inače, 24-godišnji vozač Audija u kojeg se zabio Seat bio je pod utjecajem alkohola, odnosno u organizmu mu je izmjereno 1,82 promila.

U Seatu koji je vozio 21-godišnjak bila je i 20-godišnja suvozačica i u nesreći je dobila teške ozljede. Smjesta je prevezena i Kliniku za traumatologiju.

Fotografij s lica mjesta tjeraju strah u kosti. Hrpe zgužvanog lima koje su ostale nakon sudara vatrogasci iz Javne vatrogasne postaje Velika Gorica morali su rezati kako bi došli do putnika.

Foto: JVP Velika Gorica
Foto: JVP Velika Gorica
Foto: JVP Velika Gorica
Foto: JVP Velika Gorica


Komentari