DETALJI STRAVIČNE PROMETNE NESREĆE: Djevojka (18) bila je suvozačica u autu koji se zabio u kamion!

Foto: PU vukovarsko - srijemska

U Vukovaru je danas nešto nakon podneva došlo do teške prometne nesreće prilikom koje je poginula 18-godišnja suvozačica.

“Očevidom, obavljenim pod rukovodstvom općinske državne odvjetnice, utvrđeno je kako je 44-godišnjakinja iz Borova, upravljajući osobnim automobilom marke Peugeot vukovarskih registracijskih oznaka, desnim kotačima prešla na zelenu površinu, a potom dolazi do zanošenja vozila ulijevo i nekontroliranog kretanja te prelaska na prometnu traku za vozila iz suprotnog smjera, gdje udara u teretni automobil marke Citroen zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 52-godišnjak iz Osijeka”, objavili su detalje nesreće iz PU vukovarsko – srijemske.

Vozačica prebačena u KBC Osijek

“Na mjestu prometne nesreće smrtno je stradala 18-godišnjakinja iz Borova, suvozačica u osobnom automobilu, dok je vozačica zadobila teške tjelesne ozljede opasne po život te je zbog težine ozljeda prevezena iz NMB „Dr. Juraj Njavro“ Vukovar u KBC Osijek”, navode.

Vozač teretnog vozila je lakše ozlijeđen, a oboje vozača uzeti su uzorci krvi i urina radi analize na prisutnost alkohola, droga ili lijekova u organizmu, javljaju iz vukovarske policije.

U NMB „Dr. Juraj Njavro“ Vukovar će se sutra, 6. listopada nad tijelom poginule obaviti obdukcija, dok će protiv 44-godišnjakinje bitu žži podnesena kaznena prijava zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“.


Komentari