Detalji pucnjave u Španskom: U klasičnoj sačekuši propucan vlasnik kluba

Marko Prpic/PIXSELL

Pucnjava se dogodila oko 3 sata ujutro na tržnici u Španskom.

Ispred noćnog kluba Element u zagrebačkom naselju Špansko u noći sa subote na nedjelju u pucnjavi je ranjen 37-godišnji muškarac, izvijestila je zagrebačka policija.

Pucnjava se dogodila oko 3 sata ujutro na tržnici u Španskom, gdje se nalazi noćni klub. Kamera HRT-a zabilježila je čak šest rupa od metaka na prozorskom staklu automobila zagrebačkih registarskih oznaka.

Kako se doznaje, s više je metaka pogođen vlasnik kluba Element Stipan Ivić, čiji je Mercedes bio parkiran točno pred ulazom u klub. Kako su nam rekli prodavači s obližnjih štandova, Ivić ondje inače često dolazi automobilom, iako se radi o dijelu u kojem nije dozvoljen promet jer se nalazi u sklopu same tržnice.

Neki od stanara koji su bili u lokalnim kafićima čuli su da je Stipanu Iviću pripremljena klasična ‘sačekuša’ jer je navodno prema njemu krenulo nekoliko egzekutora, doznaje Jutarnji.

Policijski očevid je završio, a klub Element, koji ima i nadzorne kamere u unutrašnjosti, je zatvoren.

Stanari ističu kako su zbog Ivićevog parkiranja, ali i nekih gostiju lokala koji su također automobilima dolazili u prostor tržnice i ugrožavanja prodavača, pisane su peticije Policijskoj postaji Črnomerec, ali  nitko ništa po tom pitanju nije poduzeo iako napominju da, otkako je Ivić postao vlasnik, u Petom elementu je bilo manje policijskih intervencija i izgreda u klubu nego prije.

 


Komentari