Detalji pucnjave u Prečkom: Žrtva stravičnog obračuna suvlasnik je restorana ispred kojeg je propucan

Pucnjava u Petrovaradinskoj ulici (foto: Davor Pongracic / CROPIX)

Danas oko podneva propucan je muškarac u blizini restorana Stari kotač u Petrovaradinskoj u Prečkom, a prema neslužbenim informacijama s tri hica napadač je pucao u žrtvine noge. Kako je objavila Policijska uprava zagrebačka za napadačem se traga, a prema navodima očevidaca na mjesto zločina je došao biciklom.

“Oko 12 sati u Petrovaradinskoj ulici nepoznati počinitelj vatrenim oružjem ozlijedio je muškarca. Kriminalističko istraživanje i očevid su u tijeku, a za počiniteljem se traga”, objavila je dva sata nakon događaja Policijska uprave zagrebačka. Izvori iz policije, prema navodima Telegrama, potvrdili su kako je napadač pucao u suvlasnika restorana Stari kotač.

Pucnjava u Petrovaradinskoj ulici (foto: Davor Pongracic / CROPIX)

Kako svjedoci nesreće tvrde, napadač je došao na biciklu, sačekao suvlasnika restorana, te u njega pucao, da bi na biciklu i pobjegao.

Određeni mediji navode kako je propucani Alan L., no policijske potvrde za to još nema. Također, navodi se i da je osim restorana u Prečkom, vlasnik i noćnog kluba u Dubrovniku, ali i za tu informaciju još nema potvrde.


Komentari