Detalji pucnjave u Maksimirskoj: Muškarac propucan na mjestu na kojem su svojedobno pokušali ubiti Vjeku Sliška

Sanjin Strukic/PIXSELL

Muškarac (47) ranjen je u večernjim satima u Maksimirskoj ulici na broju 107, u neposrednoj blizini više ugostiteljskih objekata. Kako je izvijestila zagrebačka policija, nepoznata osoba 47-godišnjaka je vatrenim oružjem propucala kroz nogu. Dojavu su zaprimili u 20.40 sati.

Propucanog muškarca Hitna je pomoć odvezla na Rebro gdje su brzo stigla i dvojica njegovih sinova. Na mjestu događaja okupila se policija.

Ne zna se što je bio povod propucavanju ispred zgrade koja je sredinom devedesetih bila poprište pokušaja druge likvidacije “kralja poker automata” Vjeke Sliška, koji je na kućnom broju 109 imao sjedište svoje tvrtke “Bonaparte” i koji je tada preživio pokušaj ubojstva, piše Jutarnji.

“Čuli smo da je netko propucan, da ga je odvezla hitna, čak se navodno pričalo da je netko pretučen. Izašli smo van iz lokala i vidjeli dosta policije”, kazala je konobarica iz jednog od lokala nedaleko mjesta pucnjave.

Kriminalisti i krim tehničari na mjestu gdje je muškarac pogođen tražili su čahure.

Prema podacima iz Poslovne Hrvatske, A.K. je imao registriranu tvrtku sa sjedištem u Sesvetama, koja je likvidirana 2012. godine. Prema nekim neslužbenim informacijama, A.K. je vlasnik mjenjačnice na Trgu bana Josipa Jelačića.

Policijska istraga tek treba utvrditi tko ga je i zašto propucao te je li riječ o opomeni.


Komentari