Detalji pucnjave na Knežiji: Metak im uletio su sobu

policija
Foto: MUP/ilustracija

Metak je uleti u stan u kojem se nalazilo dijete.

U petak popodne na Knežiji je nepoznati čovjek ispucao nekoliko metaka u zrak. Jedan od njih probio je staklo prozora na trećem katu nebodera te završio u stropu. U stanu je tad bila majka s djetetom  koja je pozvala policiju. Policajci su ubrzo stigli, no potraga za pucačem nije urodila plodom. Otkud je pucao provjeravali su i cijelo subotnje jutro.

Cijelo subotnje jutro su, u suradnji s vatrogascima, provjeravali otkud je pucano. Istražitelji su provjeravali svaku rupu u fasadi ne bi li skupili još metaka. Obližnje livade, travnjake i parkirališta u subotu su pregledavali detektorom metala, pišu 24 sata.

 

U petak, u vrijeme pucnjave, ulica je prema pričama stanara bila puna. Preko puta propucane zgrade u tijeku je bila zabava umirovljenika, a u knjižnici Knežija, nekoliko katova ispod propucanog prozora, bio je skup građana.

Istražitelji tek trebaju utvrditi je li se pucač skrio među njima. Treba napomenuti kako se, do ulaza u kojem je propucan stan, nalazi pošta koja je često na meti pljačkaša.


Komentari