Detalji pljačke Holdinga: Razbojnik u ženu uperio pištoj, ona mu hladno odbrusila da bez potvrde ne ide nigdje

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Ovog puta ukrali su manju svotu.

U ponedjeljak oko 17. 30 ponovo je opljačkan Centar za korisnike Zagrebačkog Holdinga. Pljačka se dogodila sat vremena prije kraja radnog vremena, a očevid je trenutno u tijeku. Ulaz u poslovnicu je ograđen policijskim trakama, a u tijeku su obavijesni razgovori sa zaposlenicima.

Neslužbene informacije govore da su pljačku izvela dva zamaskirana razbojnika, koji su zaposlenicamam i zaštitarima zaprijetili vatrenim oružjem. Cijela pljačka nije trajala duže od dvije minute, a nitko od prolaznika nije mogaoprimijetiti da je u tijeku pljačka jer su stakla oblijepljena folijom zbog koje se unutrašnjost ne vidi s ceste.

Jedan od razbojnika povikao je : “Ovo je pljačka”, a gospođa, koja je u tom trenu bila na pultu i plačala račune hladno mu je odbrusila: “Ja ne idem nigdje dok ne dobijem svoju potvrdu!”. Vozilo za bijeg, u ovom slučaju, motocikl, razbojnici su parkirali na invalidskim mjestima ispred ulaza u Centar.

Jutarnji neslužbeno doznaje da je otuđen iznos manji od onog kojeg su pljačkaši odnijeli u prosincu, kada je ukradeno oko 800 tisuća kuna. Razlog tome je što je većina novaca već oko 16 sati odvezena iz Centra.

Policija je u sklopu očevida pokušala doći do snimki nadzornih kamera, ali zaštitari su im rekli kako neke od kamera ne rade, a kamera postavljena točno iznad ulaza je lažna pa od nje neće biti nikakve koristi.

>>> Opljačkan Holding! Naoružani razbojnik pobjegao s novcem


Komentari