DETALJI ‘MASAKRA’ U JASTREBARSKOM! Posvađali se usred polja, iz džepa izvadio nož i pokušao ubiti ženu i muškarca, završili u bolnici

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL, Ilustracija

U petak su stanovnike Jastrebarskog uznemirile policijske sirene. Na tamošnjem polju u ulici Čeglje, naime, dogodio se pokušaj ubojstva.

Kako javlja policija, oko četiri sata popodne 56-godišnjak se u polju posvađao s 52-godišnjakom. Nakon toga ga je fizički napao, točnije, šakom udario u glavu.

Zatim je 52-godišnjak zateturao unatrag, a napadač je iz džepa hlača izvukao nož. Krenuo je prema glavi svoje žrtve i zadao mu je posjekotinu u predjelu lijeve prednje strane glave.

Uzmičući pred osumnjičenim oštećeni je pao na tlo, no niti tada osumnjičeni nije odustao od namjere da ga usmrti pa je ponovo nožem nasrnuo na njega i nož mu zabio u lijevu potkoljenicu.

Daljnji napad spriječili su 39-godišnjak i 48-godišnja članica obitelji oštećenog, kojoj je osumnjičeni prilikom sprječavanja njegovog napada zadao reznu ranu ruke i nadlaktice, a nakon čega se udaljio s mjesta događaja. Liječnička pomoć 52-godišnjaku i 48-godišnjakinji pružena je u Općoj bolnici Karlovac gdje je utvrđeno da su lakše ozlijeđeni.

Osumnjičeni je uhićen, a nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja doveden je pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.


Komentari