Detalji krvavog ubojstva: David ubio trudnu djevojku, a prošle godine pregazio oca osmero djece

Photo: Zarko Basic/PIXSELL

Zašto institucije nisu reagirale na prijašnje prijave?

U srijedu oko 22 sata na parkiralištu u Prilazu svetog Josipa radnika, na Volovčici pronađeno je beživotno tijelo 18-godišnje Kristine Krupljan. Bivši dečko, navodno joj je nainio više ubodnih rana koje su u konačnici bile pogubne. On se policiji prijavio sam, a nagađa se da se radi o sinu poznatog ugostitelja.

Majka ubijene djevojke uvjerena je da je ubojica upravo žrtvim bivši dečko David Komšić, kojeg je obitelj nekoliko puta prijavljivala zbog prijetnji i nasilja. Osim toga, mrlja u njegovom dosje je i prometna nesreća iz travnja 2016. godine. Tada je automobilom usmrtio oca osmero djece (72) dok je prelazio cestu na crveno.

Još uvijek nije jasno što se događalo između djevojke i osumnjičenog, ali istraga bi uskoro sve trebala rasvijetliti. 

Majka je uvjerena da je bivši dečko ubojica

Preko nekoliko puta majka 18-godišnjakinje ponovila je ima bivšeg dečka i optužila ga za ubojstvo. 

“David Komšić je mojoj kćeri prijetio. Vodili su kazneni postupak. Prošle godine joj je 27. studenoga razbio auto. Uzet joj je Samsung Galaxy. Išla je zbog toga na DORH sad u utorak. Režem si glavu da mi je kćer ubio D.K. Stalno su se prijetili da imaju novaca i da će sve napraviti.

Evo, vidite kako je to sad sve završilo. On će tek u lipnju navršiti 20 godina. Bila sam zbog njegovog maltretiranja u IV. Policijskoj postaji. Motiv ubojstva? Ne znam. Otišla sam u noćnu. Radim u Dukatu. Zvao me bivši muž da ga je zvao susjed, da su nam policija i Hitna pred zgradom.

Došla sam odmah. David Komšić je to napravio. Bili su prije par godina u vezi, pa su prekinuli. Pa su se sudili kad ju je napao tu kod crkve. Stalno s njim problema. Misli ako tata ima novaca, da može sve i svašta. Moja kćer je u ožujku trebala navršiti 19 godina. Ne mogu vjerovati da ta policija ništa nije učinila. Koliko puta smo ga prijavljivali i ništa. Dabogda završio konačno u zatvoru. Pa ovo nije normalno. Ugasiti mladi život?!”, rekla je majka ubijene djevojke novinarima koji su se u tom trenu našli na mjestu zločina.

Što su radile institucije?

Osumnjičeni je u srijedu navečer prvo pobjegao s mjesta zločina, a naposljetku se sam predao policiji, za koju pak, majka ubijene djevojke nema riječi hvale.

[box type=”warning” align=”” class=”” width=””]Ne mogu vjerovati da ta policija ništa nije učinila. Koliko puta smo ga prijavljivali i ništa.[/box]

Kako je moguće da je mladić, višestruko prijavljivan zbog prijetnji, nasilja i uništavanja imovine, još uvjek bio na slobodi? Kako je moguće da je uopće mogao prići bivšoj djevojci? Osim toga, osumnjičenom se sudi i zbog prometne nesreće iz travnja u kojoj je umrtio čovjeka i još uvijek je slobodno hodao Zagrebom.

S ovim upitom obratili smo se PUZ-u, ali do zaključenja teksta nismo dobili odgovor.

Kristina je bila trudna

Majka ubijene djevojke kazala je za 24sata da je njezina kći bila trudna dva mjeseca.

>>> Stravično ubojstvo: Na Volovčici smaknuta žena


Komentari