Detalji krvavog napada: Poznatog županijskog nogometaša oštrim predmetom izbola izvanbračna supruga

Foto: Facebook

PU koprivničko-križevačka izvijestila je da je jučer oko 22.15 sati u Hlebinama u kući 38-godišnjakinja oštrim predmetom zadala ubodnu radnu 32-godišnjaku.

Prema pisanju portala Podravski.hr, riječ je o poznatom županijskom nogometašu Hrvoju Bačiju. Golgeter, bivši član brojnih županijskih klubova s kojima je osvajao prvenstva i županijske kupove, a nekoć je bio i na probi Slavena Belupa, sada leži na Jedinici intenzivnog liječenja koprivničke Opće bolnice s teškim ozljedama, ne znaju još jesu li opasne po život.

Njega je, neslužbeno, oštrim predmetom, najvjerojatnije nožem, ubola njegova 38-godišnja izvanbračna supruga. Ona je uhićena i pritvorena te se nad njom provodi kriminalističko istraživanje. Još uvijek nije predana pritvorskom nadzorniku kako je to procedura u takvim slučajevima. No, to će se dogoditi najvjerojatnije tijekom dana nakon čega će biti ispitana kod državnog odvjetnika te suca istrage koji će dalje odlučiti o njezinoj sudbini, hoće li biti puštena ili pritvorena u istražnom zatvoru.

Krvavi se zločin dogodio sinoć, na Novu godinu, oko 22.15 sati. Službeni detalji se utvrđuju. Policija je na nogama, kriminalističko je istraživanje u tijeku. Okolnosti ove tužne obiteljske priče još uvijek nisu poznate.


Komentari