Danima mu krali građevinski materijal iz skladišta, dok ih nije ulovio! Oštetili ga za desetke tisuća kuna!

Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad tri muške osobe starosti 37, 36 i 33 godina zbog sumnje da su počinili dva kaznena djela “Teška krađa”.

Sumnja se da su osumnjičeni između 11. i 12. kolovoza 2020. godine u Ulici Svetog Benedikta, prišli djelomično ograđenom i zaključanom skladištu građevinskog materijala te pomoću prikladnog alata uklonili lokot i lanac s ulaznih vrata, željezne rešetke, obili vrata i ušli unutra. Iz skladišta su otuđili građevinski materijal i pobjegli. Sljedećeg dana, 13. kolovoza oko ponoći, osumnjičeni su se zajedno dovezli kombi vozilom na istu adresu te na identičan način kao i prethodni put provalili u skladište, kroz nastali otvor su uvezli kombi u krug skladišta u namjeri da otuđe opet građevinski materijal. Pri počinjenju kaznenog djela uhvatio ih je vlasnik poduzeća i zadržao do dolaska policije.  

Materijalna šteta pričinjena ovim djelima iznosi oko 25.000 kuna.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja posebno izvješće protiv osumnjičenih je dostavljeno nadležnom državnom odvjetništvu.

Iz stanova je sukljao dim, a vatrogasci su morali spašavati ljude: Otkriven je razlog zbog kojeg je u Prečkom izbio veliki požar

aktu


Komentari