CRNA STATISTIKA: Samo jučer tri umirovljenika su prevarena i ostala bez ušteđevine!

Glaukom je opaka bolest, ilustracija (Foto: Guliver Image)

Policijska uprava zagrebačka javlja kako su se juče rna području Zagreba dogodile tri prijevare starijih osoba.

“Jučer, 30. rujna oko 16.10 sati na području Peščenice u ulici Milke Trnine, nakon telefonskog razgovora sa nepoznatom ženskom osobom, koja se predstavila kao službena osoba, nepoznati je počinitelj došao do stana 75-godišnjakinje koja mu je zbog lažno prikazanih činjenica predala nekoliko desetaka tisuća kuna”, javljaju iz policije.

Na Medveščaku i Maksimiru

Također jučer, “na Medveščaku u ulici Marka Stančića nepoznata je muška osoba telefonom nazvala oštećenu 88-godišnjakinju i lažno joj se predstavila kao službena osoba navodeći kako je novac koji oštećena posjeduje krivotvoren. Nedugo potom na adresu stanovanja oštećene došao je nepoznati muškarac te mu je ona, povjerovavši u priču, predala svoj novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna”, navode iz zagrebačke policije.

Treći slučaj se dogodio na Maksimiru u Ulici Bukovac, kada je “po prethodnom telefonskom razgovoru i lažno prikazanim činjenicama, nepoznati je počinitelj došao na adresu oštećene 73-godišnjakinje koja mu je u konačnici predala nekoliko desetaka tisuća kuna”, navode.


Komentari