CIPELARILI ČOVJEKA NA TLU! Centrom grada vikali: ‘Purgeri smo purgeri, najjači smo najjači’

Screenshot: 24sata

U Osijeku je u petak navečer zabilježen incident u kojem je više muškaraca tuklo jednog čovjeka. Prema tvrdnjama čitateljice 24sata, čovjeka su na tlu cipelarili barem minutu.

Na snimci se čuje kako muškarci skandiraju ‘Purgeri smo purgeri, najjači smo najjači’. Čitateljica navodi kako se u to vrijeme odigravala utakmica malog nogometa u Dvorani Zrinjevac pa se pretpostavlja kako su napadači zapravo navijači.

“Njih je bilo sigurno 40, to je bilo odvratno. Sve je trajalo oko tri, četiri minute, ljudi su bili užasno uznemireni, cijelo susjedstvo je gledalo s prozora što se događa. Tu je dječji park, navodno su išli tuda i tukli su koga su stigli, pa i sebe međusobno, no to je jedna strana priče koja kruži, da je to navodno bilo dogovoreno između kohortaša i dinamovaca. Ali ovog čovjeka koji se vidi na snimci baš su cipelarili. On bi se jadan skvrčio, pa bi ga druga dvojica razvukla da ga ponovno mogu udariti”, opisala je žena incident.

Iz PU osječko-baranjske su priopćili kako su dojavu zaprimili u subotu te da utvrđuju sve okolnosti vezane za navedeni incident.


Komentari