ČETVORICA PRIVEDENA Policija reagirala na sporan transparent o srpskim ženama i djeci

Dojavu o narušavanju javnog reda i mira, u Kustošijanskoj ulici u večernjim satima 11. lipnja 2020. godine zaprimila je Policijska uprava zagrebačka koja je na mjesto događaja odmah uputila policijske službenike, izvijestili su iz policije.

“Prilikom dolaska na mjesto zatražene intervencije, policijski službenici nisu zatekli niti neposredno svjedočili protupravnom ponašanju vezano uz dojavu o remećenju javnog reda i mira. No, poduzeli su radnje kako bi započeli kriminalističko istraživanje, navode u priopćenju.

“S obzirom na naknadno objavljenu fotografiju na pojedinim društvenim mrežama, u to kriminalističko istraživanje bit će uključeno i utvrđivanje okolnosti njenog nastanka. Dosadašnjim postupanjem policije, u službene prostorije dovedene su četiri osobe koje se dovodi u vezu s događajem”, nastavljaju.

Podsjetimo, na društvenim mrežama osvanula je fotografija navijača Bad Blue Boysa koje drže transparent “Je**t ćemo srpske žene i djecu”, nakon čega smo od policije zatražili odgovor o incidentu.


Komentari