Četiri požara u Zagrebu: gorjeli automobili, kontejneri i stan u potkrovlju

FOTO. Ivan Klindić

Danas, 9. srpnja oko ponoći, na Peščenici, Novi Petruševec, iz za sada neutvrđenog načina došlo je do požara osobnog automobila marke Opel Vectra krapinskih registarskih oznaka, koji je u potpunosti izgorio. Požar su ugasili vatrogasci, ozlijeđenih osoba nije bilo. Očevid će se obaviti danas.

Danije ranije u nedjelju oko 22.15 sati na Črnomercu u Ulici Črnomerec, iz za sada neutvrđenog načina došlo je do požara osobnog automobila marke Volkswagen Golf , koji je u potpunosti izgorio. Požar su ugasili vatrogasci, nije bilo ozlijeđenih osoba.  Očevid će se obaviti danas.

Također, jučer oko 3.30 sati na Črnomercu, Ilica, iz zasad neutvrđenog razloga izbio je požar dva kontejnera. U požaru je oštećena i stambena zgrada, a požar su ugasili vatrogasci. Materijalna šteta nije utvrđena.

Nisu gorjeli samo kontejneri i automobili. Naime, u petak 6. srpnja oko 13.20 sati u Dubravi, u Banatskoj ulici, iz zasad neutvrđenog razloga izbio je požara u potkrovnom stanu kuće 65-godišnjaka. Požar ugasili vatrogasci, a u požaru je lakše ozlijeđen 65-godišnjak kojemu je liječnička pomoć pružena u KB Dubrava.


Komentari

loading...
-->