CESTA HORORA Djevojka silovana ispod podvožnjaka, izašla je prošetati psa

Foto: Freepik/ wirestock

Neosvijetljena dionica od Orehovice do Podbresta tijekom godina postala je cestom strave, piše portal emedjimurje. Na toj cesti sredinom prosinca silovana je djevojka (20) dok je šetala sa psom na livadi ispod podvožnjaka. Kako piše emedjimurje, policija nije izvijestila o događaju, tek se nakon ispitivanja oglasilo Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu i to 21.12.

“Postoji osnovana sumnja da je 20-godišnji okrivljenik počinio navedeno kazneno djelo sredinom prosinca 2021. godine u jednom mjestu na području Međimurske županije, na štetu 20-godišnje hrvatske državljanke. Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetništva i odredila 20-godišnjaku istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela”, navode u priopćenju.

Iz pouzdanih izvora, u emedjimurju, saznaju da je žrtva 20-godišnja djevojka koja je, kao i svake večeri, na toj lokaciji šetala psa. Silovana je u travi, nadomak nadvožnjaka, a počinitelj je njen vršnjak iz Podbresta. Navodno je cijeli događaj trajao čak tri sata, a djevojka se opirala i izgrebala počinitelja, no on ju je i dalje seksualno zlostavljao.

Također, navode i kako je jedan prolaznik vidio što se događa te nazvao policiju.

Cesta strave

Stanovnici Orehovice i lokalnih naselja spomenutu cestu pamte po još jednom stravičnom događaju kada je prije 40-ak godina pripadnih Romske nacionalne manjine ubio mladu djevojku koja se vraćala s posla, prenosi portal.

Također navode i da je na toj lokaciji je na Martinje 1997. godine pronađena pretučena, silovana i zadavljena 61-godišnja žena iz Mačkovca.

Načelnica općine Orehovica Diana Novak izrazila je sućut obitelji i žaljenje zbog događaja, te je rekla “jedino što mi pada na pamet je da pokušamo uzduž nje, cijelom trasom, postaviti javnu rasvjetu.”

Komentari