Čeh u Mercedesu napravio kaos na A1: Okrenuo se polukružno i vozio u suprotnom smjeru

Foto: Bruno Konjevic / CROPIX/ Ilustracija

Zbog sumnje na obijesnu vožnju, 38-godišnji Čeh je završio u pritvoru. Muškarac je na autocesti A1 u smjeru juga na dionici Lučko – Jastrebarsko u Mercedesu napravio pravi kaos. Detalje incidenta objavila je Policijska uprava zagrebačka.

“U četvrtak, 28. travnja oko 5.30 sati, 38-godišnji strani državljanin je pod utjecajem alkohola u organizmu od 0,86 g/kg upravljao je Mercedesom čeških registarskih oznaka kolnikom autoceste A1 u smjeru juga na dionici Lučko – Jastrebarsko.

Dolaskom do neutvrđenog kilometra autoceste, 38-godišnjak se polukružno okrenuo s vozilom te nastavio vožnju u suprotnom smjeru”, izvijestili su iz PUZ-a.

Vozeći u zabranjenom smjeru, muškarac je ugrožavao druge vozače, no policija ga je uspjela zaustaviti na osmom kilometru i privela ga u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.

Po završetku istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu, priopćili su iz Policijske uprave zagrebačka.

Komentari