BOŠKO BUHA IZ DUBRAVE! Snažna eksplozija prodrmala kvart, oštećena su dva vozila: ‘Sto posto je bomba’

Ilustracija (Goran Mehkek / CROPIX/Ilustracija)

Kraj zlatarne u Štefanečkoj ulici, u noći na petak netko je eksplozivnom napravom oštetio dva vozila, javio je 24sata koji podsjećaju kako je u istoj ulici prije dva tjedna izgorio automobil.

“To je parkiralište prije zlatarne u sklopu kafića. Bilo je to oko pola dva. Sto posto je bomba. Mom prijatelju je oštećen auto, navodno se čovjek zaletio s ceste i bacio ju s nekih 30 metara, kao Boško Buha”, rekao je jedan Zagrepčanin.

Vlasnik oštećenog automobila kazao je da mu je ni krivom ni dužnom automobil slučajno tu bio parkiran.

Priopćenjem se oglasila zagrebačka policija.

“Danas, 27. svibnja pola sata iza ponoći u Dubravi u Štefanovečkoj ulici, nepoznati je počinitelj u dvorište poduzeća za sada neutvrđenog vlasnika bacio najvjerojatnije eksplozivnu napravu. Obavljenim očevidom je utvrđeno kako je oštećen osobni automobil marke Nissan Qashqai županjskih registarskih oznaka vlasništvo 28-godišnjaka i kombi vozilo marke Fiat Ducato zagrebačkih registarskih oznaka vlasništvo poduzeća iz Zagreba. Također, nastala su oštećenja na objektima u krugu istog poduzeća, a ozlijeđenih osoba nije bilo. Slijedi kriminalističko istraživanje u cilju pronalaska počinitelja”, objavila su iz PUZ-a.


Komentari