Bosanska manekenka i njen suprug imali trzavice sa sudom: Iz Zagreba donijeli kanabisovo ulje, trebalo im zbog bolesti

Screenshot: NOVA BH televizija

Tužiteljstvo Zeničkog-dobojskog kantona u susjednoj Bosni i Hercegovini, prošlog je tjedna pokrenula akciju “Meta” uhitivši u Sarajevu više ljudi zbog trgovine kanabisovim uljem.

Kako javlja Klix.ba, među uhićenima je i u toj zemlji popularna i omiljena manekenka Džejla Glavović Očuz, koja je ubrzo puštena na slobodu, a nakon što je dala iskaz na sudu koji je potom utvrdio da nema osnova za njeno zadržavanje.

Zanimljivo u cijeloj priči se našao i glavni grad Hrvatske, Zagreb.

Naime, manekenku se teretilo da je u ilegalni promet stavila kanabisovo ulje, koje inače, ima ljekovita sredstva kod multiple skleroze, od čijeg tipa 2 boluje njen suprug Mahir Očuz te je ulje koristio za liječenje. Dok Džejli nisu utvrđene nikakve mjere, Mahiru, kojeg je sud isto pustio na slobodu, izrečene su mjere kako ne bi mogao ponoviti djelo.

Mahir je u trenutku uhićenja bio na poslovnom putu u Zagrebu, a na granici se dobrovoljno prodao BiH policiji, a u zagrebu je kanabisovo ulje, CBS legalizirano.

Inače, riječ je o direktoru lanca supermarketa i benzinske pumpe, dok  je Džejla Glavović – Očuz je najuspješniji bh. model te je karijeru gradila širom svijeta. Danas je aktivna kao vlasnica modne agencije, a ujedno je i magistrirala međunarodne odnose i diplomaciju.

Komentari