‘BJEŽI DVA METRA!’ Žena (42) u pivnici na Ravnicama lupila mladića šakom u glavu i stiskala za vrat jer se nije držao epidemioloških mjera

Zagreb.info

Zagrepčanka Ivana napravila je kaos u zagrebačkoj pivnici. Mladića je zgradila za vrat i udarila šakom u bradu jer – se nije držao epidemioloških mjera.

Sve se dogodilo lani potkraj studenoga oko 12.30 sati u ugostiteljskom objektu Pivnica u Radauševoj ulici na Ravnicama. Prema presudi, Ivana (42) napala je Vjerana “koji se nalazio za drugim stolom, tako da je istog uhvatila lijevom rukom u predjelu vrata, a potom ga desnom šakom udarila u bradu nakon čega se vratila za svoj stol”.

Konobarica Gabrijela svjedočila je kako je Ivana sjedila za stolom bliže šanku, a Vjeran s prijateljem nekoliko metara dalje za drugim stolom.

Vjeran je u jednom trenutku otvorio novine i pokušao fotografirati nekakav članak, zbog čega je ustao. Njemu je tada Ivana počela dobacivati da što on to radi, da je korona, da mora paziti na razmak, iako on njoj uopće nije bio blizu.

U početku mu se obraćala povišenim tonom, koji se kasnije pretvorio u viku. Vjeran nije reagirao na njezine verbalne napade, samo se nasmiješio i dalje nastavio čitati novine.

Ivani se to nije svidjelo, pa je fizički nasrnula na njega. Rukom ga je primila za vrat te ga šakom udarila po bradi”, ispričala je konobarica, a njezine riječi potvrdio je i napadnuti Vjeran.

Ivanu je prekršajni sudac proglasio krivom te je kaznio s 200 njemačkih maraka, odnosno 754 kune. Sud do nje nije mogao doći jer je nije bilo na prijavljenim adresama u Zagrebu i Rijeci, piše Danica.hr.


Komentari