BIZARNIJE OD OVOGA NE MOŽE! Muž ranio ženina ljubavnika: ‘Upiknul’ sam ga, ali sam si je kriv’

Foto: Freepik/ Ilustracija

Ljubomora je jednog muškarca koštala sudske parnice. Naime, u presudi se navodi da je muškarac u ožujku 2016. godine u jednom selu u Zagorju došao do obiteljske kuće ženinog ljubavnika i prilikom naguravanja i svađe, zadao ubodno ranu džepnim nožem oštećeniku.

Na sudu je ustanovljeno da je ljubavnik teško ranjen, no nesretni muž je upozorio da on nema pravo na naknadu štete i da si je sam kriv za to.

„On je zavodio moju suprugu, slao joj poruke i zvao je telefonom. Tog dana sa ženom sam došao do njegove kuće radi razgovora i tad je došlo do verbalnog sukoba, naguravanja i ozljeđivanja, za što sam osuđen, ali to ne znači da mu još moram platiti i odštetu“, prigovarao je okrivljenik na ročištu.

Supruga je aferu negirala i naglasila da je sve ispričala okrivljeniku. No, on je bio sumnjičav jer je stalno tražila novac za bonove za mobitel, a listu poziva i poruka je brisala. Također je otkrio da mu je žena priznala da je imala ljubavnu vezu, ali da želi prekinuti, no ne može jer ju ljubavnik stalno zove i šalje joj poruke.

“Meni je tada pao mrak na oči te sam sa suprugom otišao do njegove kuće i pitao ga kaj on ima s mojoj ženom, na što mi je odgovorio da ju prvi put vidi u životu. Posvađali smo se, a kako sam u ruci držao džepni nožić upiknul’ sam ga misleći da me želi udariti“, svjedočio je osuđeni suprug, piše portal Danica.

Ozlijeđeni muškarac je na sudu negirao aferu i istaknuo da nikad u životu nije vidio ženu, kojoj se navodno stalno javljao.

“Osjećam da mi je lijeva ruka slabija nakon ozljeđivanja. Taj događaj imao je velik odjek u našem selu i svi su za to znali. Nakon svega, počela je u mene sumnjati i izvanbračna supruga pa smo prekinuli vezu”, požalio se.

Zbog nanošenja ozljede, osuđenik je dobio uvjetnu kaznu zatvora od osam mjeseci, a oštećeniku mora platiti više od 20.000 kuna odštete.


Komentari